Gør det selv tips til beskyttelse af termit

 

Nogle metoder til termitbekæmpelse er til skadedyrsbekæmpelseseksperter at udføre, men der er også dem, du kan gøre på egen hånd. Hvis du virkelig ikke ønsker at blive generet af termitproblemer, så bør du forsøge at forebygge problemet. Gør det selv termitbeskyttelse er din første forsvarslinje.

Ryd dit område for affald

En sund fornuft gør det selv termitbeskyttelsesmetode er blot at holde dit område rent. Affald lavet af pap, træ, papir eller andre træbaserede genstande bør ikke opbevares under eller i nærheden af dit hus. Træbeskyttelse og træpæle bør heller ikke røre siderne af dit hus. Disse genstande kan absorbere eller samle fugt og komme i kontakt med andre dele af dit hus. Disse træbaserede produkter er ideelle indledende fødekilder til termitter, hvorfra insekterne i sidste ende kan komme videre til din ejendom.

Tjek trædele

At holde trækonstruktioner et par centimeter over jorden ville forhindre termitangreb. Dette er et simpelt gør-det-selv termitbeskyttelsesråd før konstruktion. Du er simpelthen nødt til at fjerne træ til jord kontakt for at reducere dine chancer for at tiltrække termitter. Hvis du virkelig gerne vil have et plankeværk eller espalier, der rører jorden fuldt ud, så sørg for, at de er rejst langt fra dit huss fundament eller hovedkonstruktion. Du bør også jævnligt tjekke espalier og hegn for tegn på termitangreb.

Fjern fugt

Underjordiske termitter har brug for fugt for at overleve. Du kan hjælpe med at reducere fugten i din jord og på træet i dit hus ved regelmæssigt at tjekke fugtkilderne. Defekte tagrender; utætte vandhaner, rør, klimaanlæg; og sprinklere, der er for tæt på dit hus, kan fugte jorden og træet nok til at fremme overlevelsen af termitkolonier.

Bortset fra at tjekke for defekte vandhaner og tagrender, skal du sørge for, at alle vandbeholdere omkring huset er drænet. Dette kan omfatte vand fra klimaanlæg, håndvaske, opvaskemaskiner og tørretumblere.

Hold planter og træer væk

Din gør det selv termitbeskyttelsesplan bør altid omfatte din have og buskads. Planter og træer kan tilbyde både fugt og mad til termitter. Hvis du skulle have planter omkring dit hus, så sørg for, at de er placeret i afstand fra dit hus, og at ingen grene rører træarealerne i dit hus.

Vælg behandlet træ

En god gør-det-selv termitbeskyttelsesidé er blot at bruge behandlet træ til trædelene af dit hus. Boratbehandlet træ kan for eksempel hjælpe med at forhindre termitter i at æde træet.

Få inspektioner

For at sikre, at dine termitbeskyttelsesmetoder er effektive, skal eksperter regelmæssigt tjekke din ejendom for eventuelle angreb. Husk, at selvom du har været meget forsigtig, er termitter særligt stædige, og de kan stadig komme rundt om dine gør det selv termitbeskyttelsesmetoder. Faktiske angreb er heller ikke nemme at opdage, fordi du måske ikke ser egentlige termitter, før skaden er sket. Lad eksperterne tage et kig på dit hus fra tid til anden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *